
Leírás
Felhasználási javaslat:
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Paraméterek
Tojásmentes | Nem |
Energia kcal/100g | 901g |
Energia kj/100g | 216 |
Zsír | 9.9g |
ebből telített zsírsavak | 4.4g |
Szénhidrát | 12.5g |
ebből cukrok | 1.2g |
Rost | 6.4g |
Fehérje | 16.1g |
Só | 1.3g |
Összetevők, allergén információk:
marhacomb (23,5 %), előkeverék (búzaglutén, stabilizátor: E 460, E 415, búzarost, pálmaolaj, búzakorpa, glükózszirup, tejfehérje, csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551, E 451), ivóvíz, sajt, tej, tejföl, búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, napraforgóolaj, sárgarépa, vöröshagyma, élesztő, sűrített paradicsom, konyhasó, szárzeller, fokhagyma, chili paprika, ecet, fűszerek.