
Leírás
Felhasználási javaslat:
Felengedést követően ízlés szerinti töltelékkel töltse meg, hajtsa a tésztát félbe, majd:
Sütőben: előmelegített sütőben, zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül.
Serpenyőben, rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Paraméterek
Energia kcal/100g | 1036g |
Energia kj/100g | 248 |
Zsír | 8.4g |
ebből telített zsírsavak | 2.2g |
Szénhidrát | 21.2g |
ebből cukrok | 1.1g |
Rost | 11.4g |
Fehérje | 16g |
Só | 1.5g |
Összetevők, allergén információk:
előkeverék (búzaglutén, stabilizátor: E 460, E 415, búzarost, pálmaolaj, búzakorpa, glükózszirup, tejfehérje, csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551, E 451), ivóvíz, tej, búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, napraforgó olaj, élesztő, konyhasó, ecet.