
Leírás
Felhasználási útmutató: 30-40 perc felengedési idő után fogyasztható. A frissensült hatás fokozható pár perc ( 2-3 perc) melegítéssel 160-180 C-on.
Felengedéstől, kisütéstől számítva, minőségét megőrzési idő szobahőmérsékleten tárolva 24 óra.
Paraméterek
Energia kcal/100g | 1096g |
Energia kj/100g | 261 |
Zsír | 7.1g |
ebből telített zsírsavak | 3.2g |
Szénhidrát | 20g |
ebből cukrok | 1.4g |
Rost | 8.6g |
Fehérje | 25g |
Só | 1.3g |
Összetevők, allergén információk:
Ivóvíz ; Előkeverék szénhidrátcsökkentett termék előállításához (Glutén ) (Búzaglutén , búzarost , borsófehérje, búzakorpa,
búzakeményítő , stabilizátor: E460ii; repceolaj emulgeálószer: E471; lisztkezelőszer: aszkorbinsav; enzimek.); Búzafinomliszt
(Glutén ) ; Sütőmargarin (finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban), ivóvíz,
emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési só, tartósítószerek (szorbinsav, kálium-szorbát), savanyúságot
szabályozó anyag (citromsav), aroma, színezék (karotinok)); Élesztő; Zsíros tejpor (Tej ) ; Étkezési só; Adalékanyag (Glutén )
(búzaglutén, búzaliszt, emulgeálószer (zsírsavak mono-és digliceridejinek mono-és diacetil-borkősav észterei), lisztkezelőszer
(aszkorbinsav), enzimek).