
Leírás
Allergén összetevők:tojás
Paraméterek
Íz | puncs |
Energia kcal/100g | 485g |
Energia kj/100g | 115 |
Zsír | 2.5g |
ebből telített zsírsavak | 0.58g |
Szénhidrát | 22.9g |
ebből cukrok | 3.89g |
ebből poliolok | 2.13g |
Rost | 0.47g |
Fehérje | 3g |
Só | 0.15g |
Összetevők, allergén információk:
Piskóta: tojásfehérje lé, kevert édesítő (eritritol, xilitol), tojássárgája lé {pasztőrözött folyékony tojássárgája,emulgeálószer (E471), tartósítószer (E202), savanyúságot szabályozó anyag (E330).},napraforgó olaj, barna rizsliszt, sütőpor
Puding: víz, 1:4 édesítő (S4Y) {{eritrit, szteviol-glikozidok,szukralóz}, pudingpor {kukoricakeményítő, módosított keményítő E1442, só, színezék E160a(i), aroma}, puncs aroma (etil- alkohol; hordozó: propilénglikol; víz; antioxidánsok: BHA, aszkorbinsav.), piros festék ˙{víz; színezék: 1,28% azorubin (E 122); étkezési sav: citromsav (E 330), színezék:
0,22% tartrazin (E 102); tartósítószer: kálium-szorbát (E 202)}
E 122, E 102: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Puncs puding: puding { víz, pudingpor {kukoricakeményítő, módosított keményítő E1442, só, színezék E160a(i), aroma} víz, :4 édesítő (S4Y) {eritrit, szteviol-glikozidok,szukralóz}, puncs aroma ( etil- alkohol; hordozó: propilénglikol; víz; antioxidánsok: BHA, aszkorbinsav) piros festék ˙{víz; színezék: 1,28% azorubin (E 122); étkezési sav: citromsav (E 330), színezék:
0,22% tartrazin (E 102); tartósítószer: kálium-szorbát (E 202)}
E 122, E 102: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Fondán: izomalt, víz, ecet