
Leírás
Felhasználási javaslat:
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Paraméterek
Energia kcal/100g | 1034g |
Energia kj/100g | 248 |
Zsír | 12.8g |
ebből telített zsírsavak | 5.9g |
Szénhidrát | 12.8g |
ebből cukrok | 1g |
Rost | 6.5g |
Fehérje | 17.2g |
Só | 1.7g |
Összetevők, allergén információk:
sonka (24,7 %) (sertéshús, ivóvíz, étkezési só, stabilizátorok /difoszfátok, trifoszfátok/, állati fehérje /marha/, burgonyakeményítő, élesztőkivonat, dextróz, antioxidáns/nátrium-eritroaszkorbát, maltodextrin natív enzim/, színezék /kárminsav/, tartósítószer /nátrium-nitrit/), sajt (24,7 %), előkeverék (búzaglutén, stabilizátor: E 460, E 415, búzarost, pálmaolaj, búzakorpa, glükózszirup, tejfehérje, csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551, E 451), ivóvíz, tej, tejföl, búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, napraforgó olaj, szeletelt csemege uborka (uborka, ivóvíz, konyhasó, étkezési sav: ecetsav, tartósítószer: nátrium-benzoát, édesítőszer, fűszerek /mustármag/ fűszerek), élesztő, fokhagymakrém (nyers darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav /citromsav/, módosított keményítő, sűrítő anyag /xantán gumi/, tartósítószer /kálium-szorbát, kálium-metabiszulfit/), konyhasó, piros arany (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítő anyag /xantán gumi/, étkezési sav /citromsav/, tartósítószer/kálium-szorbát/), ecet.