
Leírás
Felhasználási javaslat:
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Paraméterek
Energia kcal/100g | 1000g |
Energia kj/100g | 239 |
Zsír | 11g |
ebből telített zsírsavak | 5.1g |
Szénhidrát | 14.2g |
ebből cukrok | 2.1g |
Rost | 6.5g |
Fehérje | 17.5g |
Só | 1.8g |
Összetevők, allergén információk:
sült csirkemellsonka (17,4 %) (csirkemell hús, ivóvíz, étkezési só, burgonyakeményítő, cukrok /dextróz, szacharóz/, aromák, zselésítőanyagok /feldolgozott Euchema moszat, kálium-klorid/, antioxidáns /nátrium-aszkorbát/, savanyúságot szabályozó anyag /nátrium-citrátok/, sűrítőanyag /xantángumi/, tartósítószer /nátrium-nitrit/), előkeverék (búzaglutén, stabilizátor: E 460, E 415, búzarost, pálmaolaj, búzakorpa, glükózszirup, tejfehérje, csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551, E 451), ivóvíz, tej, morzsolt zsenge kukorica, sajt, füstölt sajt, tejföl, búzaliszt, teljes kiőrlésű búzaliszt, napraforgó olaj, élesztő, fokhagymakrém (nyers darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav /citromsav/, módosított keményítő, sűrítő anyag /xantán gumi/, tartósítószer/kálium-szorbát, kálium-metabiszulfit/), konyhasó, piros arany (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítő anyag /xantán gumi/, étkezési sav/citromsav/, tartósítószer /kálium-szorbát/), ecet.