Recept/hozzávalók:
-100g nagyszemű zabpehely
-60g olajos magvak vegyesen ( pekándió, törökmogyoró, sótlan földimogyoró, mandula)
-25g olvasztott vaj/kókuszzsír
-15g Update Csokoládés Shake Italpor
Kosárba
-10g Update Zero édesítőszer
Kosárba
-1db tojásfehérje
Elkészítés:
A zabpelyhet, a magvakat, az Update Shake port, az édesítőszert, az olvasztott vajat és a
habbá vert tojásfehérjét egy tálba jól elkeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180C-on, kb 15-20 percig pirítjuk.
Majd kivesszük és hagyjuk kihűlni. Ezután natúr görögjoghurttal és gyümölcsökkel
fogyasztjuk. Jó étvágyat kívánunk!
Tippek:
-1db L-es méretű(nagy) tojásfehérje szükséges vagy kisebb tojás esetén 2db
-a csokis helyett, a vaníliás vagy akár a banános Update Shake Italporral is elkészíthetjük
-sütés közben egyszer kétszer forgassuk át
-amit nem fogyasztunk el azonnal, azt egy csatos üvegben tároljuk