
Leírás
FELHASZNÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Fagyasztóból kivéve 30-40 perc felengedés után felhasználható. A tésztát 180-200 C-os sütőben 20-25 percig kell sütni, töltött
tészta esetében 25-30 perc sütési idő javasolt.Felengedést , sütést követően a minőségmegőrzési idő szobahőmérsékleten tárolva 24 óra.
Felengedés után visszafagyasztani tilos!
Paraméterek
Energia kcal/100g | 1415g |
Energia kj/100g | 341 |
Zsír | 25g |
ebből telített zsírsavak | 13g |
Szénhidrát | 16g |
Rost | 9g |
Fehérje | 8.5g |
Só | 1.4g |
Összetevők, allergén információk:
Update lowcarb Pizzalisztkeverék (Glutén ) (búzaliszt, vitális búzaglutén, növényi rost (cukornád), étkezési só, maltodextrin,
lisztkezelőszerek (cisztein, aszkorbinsav), enzimek ); Ivóvíz ; Húzómargarin (finomított növényi olajok és zsírok (kókusz,
napraforgó, pálma, repce változó arányban), ivóvíz, étkezési só, emulgeálószerek (lecitin, zsírsavak mono- és digliceridjei,
zsírsavak poliglicerin észterei), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószerek (szorbinsav, kálium-szorbát), aroma,
színezék (karotinok) ); Sütőmargarin (finomított növényi olajok és zsírok (kókusz, napraforgó, pálma, repce változó arányban),
ivóvíz, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), étkezési só, tartósítószerek (szorbinsav, kálium-szorbát), savanyúságot
szabályozó anyag (citromsav), aroma, színezék (karotinok)); Adalékanyag (Glutén ) (búzaglutén, búzaliszt, emulgeálószer
(zsírsavak mono-és digliceridejinek mono-és diacetil-borkősav észterei), lisztkezelőszer (aszkorbinsav), enzimek); Étkezési só; Ecet 10%.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást, szezámmagot, szóját, dióféléket, mustárt, kén-dioxidot, zellert, illetve azok származékait.